Indoor Rally

 V sobotu 5.3. jsme se zúčastnili 2. závodu Intercupu, jenž se konal v prostorách Střední průmyslové školy, kde se soutěžilo na dvou typech parket.

Rychlostní zkoušky se střídali přes dva prostory, trať postavená ve větší tělocvičně nám více seděla a celý den jsme tady dotahovali to co jsme v menší ,,aule“ ztratili. Trať ve vetší tělocvičně byla širší a parkety lépe drželi, oproti tomu ,,aula“ byla velmi uklouzaná a zároveň hodně utáhlá. Zpestřením pak byli propojené RZ, které kombinovaly oba povrchy.

Davidovi se dařilo držet na 2. místě v kategorii, ale ve 4. RZ přišli technické problémy a propadl se. Michal do té doby držící se na 4. místě se tak dostal na 3. místo a následně na místo 2. po překonání Pepy Vacka v 5. RZ. Toto krásné umístění si udržel až do konce závodu. Davidovi se podařilo dostat na 3. místo, o které pak přišel díky dalšímu problému s technikou a velkému zlepšení Romana Kalíka , ale i tak si udržel slušné 4. místo. Já se držel ve dvojkolkách pořád na 5. místě a snažil se marně dohnat Pavla Ondrašíka, jenž si 4. pozici ohlídal až do konce závodu.

V tělocvičně naší školy tak na ,,bednu“ dosáhl jenom Michal, který drží i první místo celkově v kategorii. David se musel smířit pouze s bramborovou medailí a já se svojí dvojkolkou ve vývoji s 5. místem. 
 

Dan Peťovský